Veckans planer – utbildning, hockey och HUND

I am in very much need of a bad i en sjö. Utomhus. Sommar. Värme. Och sånt. Jaja, vi får väl se. Hoppas på såna saker i helgen.

Måndag: jättemycket hemmajobb, ska förbereda för en vecka utan dator. Har redan satt mailen på semesterläge, vilket är lite lyxigt! 😉 Dagens träning blir en löprunda om en liten stund och sen ska jag yoga lite. Ikväll ska jag jobba på Puls och Träning, på det nya gymmet här på norr i Örebro!

Tisdag: Ska springa på förmiddagen och sen åka ner söderut mot Skåne och utbildningen jag ska gå i veckan! Tänker lämna datorn hemma och bara läsa min bok och inte jobba så mycket under veckan… Vi får se hur det går! 😉

Onsdag och torsdag: utbildningsdagar! Ska se till att jag springer några korta rundor medans jag är där borta!

Fredag: resa hem, löpning på morgonen om jag får ihop det och (sen !!!!!)hockey(!!!!) på kvällen! Ni förstår ju! Vilken kväll alltså!

Lördag och söndag: på söndag får jag min VOVVE och det är väl typ den lille skiten som kommer få all möjlig uppmärksamhet från och med lördag då. Ska se om jag ens orkar slita mig ifrån hunden så jag kan ut och springa två gånger i helgen. Hehe.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.