Veckans planer – träna med mig i Wadköping

inos workation i örebro

Hej på er! Hur är läget? Jag hittade massor med höstiga bilder i min bildkatalog här på min hemsida och blev så hiskeligt sugen på soliga höstdagar! Det hade ju varit så mysigt ändå.

Menmen, det är fortfarande sommar, så får väl uppskatta det lite till.

Nu börjar mina träningsgrupper dra igång. Den här veckan var det tänkt att det skulle dra igång både idag, imorgon och onsdag, men har inte fått tillräckligt många som anmält sig, så får avvakta lite. Har ju haft en miljard saker som snurrar i huvudet, som jag skrev om igår, så inte så konstigt ändå.

Måndag: förbereda inför onsdagens event, spela in lite övningar, jobba på puls och träning ikväll och så ska jag ta ett par långpromenader med hunden. Tänkte att vi skulle gå till utegymmet vid Naturens hus så jag får testa lite hur kroppen känns idag.

Tisdag: Imorgon ska jag spela in ett yogapass, planera inför ett event senare i höst och så ska jag till gymmet!

Onsdag: På onsdag är det dags för Yoga i Wadköping med mig! Wadköpings vänner hyr in mig för ett provapå-pass, så ska göra ett långsamt och enkelt yogapass för de som kommer dit helt enkelt! Så varmt välkomna! 10.30 drar passet igång!

Torsdag: 2 gruppträningspass planerade, och en hel del PT-jobb. Om jag har tid så ska jag gymma också, och en hel del långa promenader såklart!

Fredag: kommer bli en ledig dag tror jag. Ska umgås med hunden och försöka pausa lite. Kanske gymma dock 😉

Lördag och söndag: mycket helgjobb kommer det bli, för ett projekt jag har! DOCK hade jag planerat springa Tough Viking på lördag i sthlm, men så kommer det nog inte bli. Livet går inte ihop tyvärr. Men har ju sprungit ett hinderbanelopp i år redan så får vara nöjd där tror jag!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.