Veckans planer – så himla många burpees

Måndag: jobbat hela dagen på Actic, sen gymmat och nu sitter jag och slöjobbar hemifrån. Min kropp är helt slut så ska nog snart gå och lägga mig haha! Tidigare idag spelade jag in två klipp där jag förklarar hur man gör en styrketräningsövning, och har tänkt filma många fler såna övningar, så har ni önskemål får ni mer än gärna kommentera längre ner!

Tisdag: jobb hemifrån hela dagen! Tänker att jag ska hinna redigera tre youtubeklipp och så ska jag passa hund också! På kvällen har jag gruppträning kl 18, kom gärna på det! Kanske egen träning efteråt, får se hur benen känns!

Onsdag: Hundpassning, inspelningsdag till 31 yogadagar och så ska jag jobba vidare med mina pt-online-kunder. Jag håller på att byta strategi så håller på att testa vilket som funkar bäst. Kanske är det min gamla strategi som funkar bäst, kanske är det den nya? Tänker att jag ska gymma på kvällen!

Torsdag: ska till min psykolog på morgonen och därefter får vi helt enkelt se vad jag orkar med. Av erfarenhet vet jag att det oftast inte går att göra något alls. Det är okej att det är så Clara. Har vovven som sällskap så det är ju bra åtminstone. Får någon som kramar mig.

Fredag: Jobbar på Actic till kl 15, tränar efteråt och sen lär jag somna i vanlig ordning.

Lördag: acticjobb på förmiddagen, träna på eftermiddagen och sen dona och greja med företaget!

Söndag: utomhusyoga i Oset! Vi hoppas på strålande sol, men regnar det så tänker jag att vi kör inne i den lilla gulliga glas-stugan, eller hur?

Burpeesutmaning i Min tid för träning

Ångrar det nästan, men ändå så himla roligt! Vi försöker göra så många burpees som möjligt den här veckan! Målet är 100 000 men det känns i dagsläget väldigt långt bort haha!

Jaja, det kommer bli superkul och jag kommer få göra många burpees mest hela tiden! Schvettigt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.