Veckans planer – juni challenge är igång

Måndag: idag har jag yogat, haft cirkelfys och bootcamp på eftermiddagen! Nu är det tomt på mitt arbetsschema här, så ska ut och springa en svängom om någon timme och ikväll tror jag vi ska ut och vandra en liten svängom!

Tisdag: ledig! Min sista dag på Zakynthos, så imorgon ska jag och Filippa ut och köra runt hela ön! Ser verkligen fram emot att upptäcka ön och hitta massa små spännande ställen! 😀

Onsdag: hemresedag, så ska sitta på flyg hela dagen! På kvällen tror jag dock jag ska gymma och träffa en kompis, om jag orkar allt dvs!

Torsdag: Bootcamp med Hedda! Så laddad! Det kommer nog bli min träning också, och så ska jag göra massor med admin. Som vanligt.

Fredag: två onlinemöten, en fika, och så ska jag spela in de sista träningspassen till Juni Challenge! Har några kvar, så bäst att man tar tag i det, eller hur?

Lördag: yoga med Clara-event på morgonen och så kör mitt gamla rollerderbylag bout mot Västerås kl 11 och mot Uppsala kl 17, så ska fundera på om jag ska gå på en match eller båda hehe. Sen ska jag eventuellt på bio på kvällen.

Söndag: söndag blir nog en lata-mig-dag efter många saker som händer. Har bokat mig på yoga på eftermiddagen, men vi får se. Kanske tar en långpromenad. Kanske bara vilar. Bakar något gott. Tränar. Vem vet.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.