Veckans planer – för hon ska ta studenten

Måndag: Snart ska jag iväg och ha ett aqua-pass på actic, och ikväll ska jag ha en workshop i utegymsträning. Det blir najs hörrni! Jag mår inte jättebra idag, men om det ändras har jag tänkt att jag ska spela in ett par träningspass. Efter utegymsträningen tänkte jag åka och träna marklyft! Och så funderar jag på om jag ska springa bort till Actic och tillbaka när jag ska ha mitt aquapass, det är bara 3km enkel väg, så det kan man ju orka.

Tisdag: imorgon ska jag ha ett träningspass på Actic, cirkelfys, sen ska vi ha en träff inför Frankrikeresan på lördag, damerna spelar sin första VM-match idag, så den vill jag kika på och så ska jag luncha med Madelene. Det blir lite fläng och däng imorgon, men på kvällen ska jag gymma i alla fall!

Onsdag: åker hem till mina föräldrar, och så ska jag pyssla och fixa och dona hemma hos dom för nämligen så….

Torsdag: tar min lillasyster studenten på torsdag! <3 Full dag med bara henne. Min favoritperson i hela världen. Herregud, börjar gråta nu, tänk vad jag ska gråta på torsdag.

Fredag: återhämtning för familjen och uppladdning inför semester för mig. Sista dagen med min jobbdator på sådär 10 dagar. Gissa om det är välförtjänt. Vet inte om jag hinner träna onsdag och torsdag, men på fredag blir det ett all in helkroppspass! Ju jobbigare desto bättre, musklerna ska mosas helt och jag ska vara helt mör för 24 timmar på buss…

Lördag: hoppar på bussen till Frankrike och tar semester på riktigt. Kommer såklart uppdatera sociala medier och sådär, för det gillar jag, men det blir inget jobbmailande och jag kommer inte kunna komma åt vissa saker jag valt att enbart ha tillgång till på datorn. Herregud vad det ska bli skönt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.