Veckans planer – att försöka hitta rätt i en ny stad

Jag vet inte ens om jag vågar säga allt som hände igår, men det hela innebar att jag inte hann någonting av det jag tänkt hinna igår, vilket är ju lite synd va.

Måndag: började dagen med yoga, admin, core och aqua. Sen hade jag andra saker på schemat men fick hjälpa ett par gäster med en sak som tog hela långa eftermiddagen, och på kvällen åkte jag på ett annat äventyr. Stackars Elin som jag drog med på det här hehe.

Tisdag: idag ska vi få se om jag får stanna kvar i landet, eller om jag ska åka hem, ska förnya mitt visum! Spännande va? 😉 Sen ska jag göra admin hela långa dagen, ta hand om gäster som behöver hjälp och så vidare. Och så har jag tänkt att köra marklyft någon gång under dagen och så spelar Lakers mot Frölunda på kvällen. En viktig match, för just nu har vi många Frölunda-fans på hotellet, så om onsdagen blir bra eller dålig beror på kvällens match.

Onsdag: börjar dagen med yoga, därefter admin, seniorfitness, förhoppningsvis hämta mitt visum, och sen ta emot nya gäster! Ska köra mitt handståendeprogram också, och kanske simma? Om jag orkar och kroppen känns i form!

Torsdag: functional training-pass på förmiddagen, och efteråt admin hela dagen. Är bra på admin har jag hört, annars skulle inte cheferna lägga sånt på mig, eller hur?

Fredag: leeeedig. Uppsatsskrivande och kanske poddande!! Hoppas det blir så. Det är svårt att timea mitt och Julias schema, med jobb här och hennes jobb och heltidsplugg och så.

Lördag: yoga på morgonen, admin och padelturnering! Ändå rätt pepp på att spela, åtminstone nu! Vi får se vad som händer närmare lördagen… 😉 här kör jag veckans andra marklyftspass.

Söndag: yoga, core (älskar), admin, aqua och fotboll! Weeeho! På kvällen blir det mitt handståendeprogram tror jag allt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.