Veckans planer – äntligen hockey

Alltså!! Det är så fint ute! Det har snöat och det knastrar när man går ute och jag är så lycklig!! Hoppas verkligen det får ligga kvar nu.

Måndag: idag tog jag förmiddagen ledig, och har jobbat med PT-online på eftermiddagen! Ikväll ska jag jobba på Puls&träning en stund och sen springa! Dagens plan: springa så långt jag kommer under 60 min.

Tisdag: imorgon ska jag spela in massor har jag tänkt. Ska både spela in pass och sen gymma och spela in lite olika övningar där har jag tänkt! På eftermiddagen ska jag till tandläkaren för en sista kontroll och sen på kvällen ska jag jobba på hotellet.

Onsdag: Bänkpass, sista gången på 52.5kg och nästa gång är det maxning på 55kg. Läskigt!!! Sen ska vi ha möte på jobbet och så ska jag jobba med pt-kunder resten av dagen.

Torsdag: plan är att springa! Den här veckan ska jag springa totalt 2 mil, så beror lite på vad jag springer ikväll (måndag) på hur mycket det blir på torsdag och sen på lördag. Och så jobba såklart! OCH HOCKEY!!!

Fredag: På fredag är det dags för nätverksfrukost igen! Och så ska jag umgås lite med en kompis efteråt. På eftermiddagen har jag tänkt åka till Växjö men vet inte, det verkar vara slut på tåg… Så får se om jag får åka ner! Aldrig vart med om att det vart så slutsålt?

Lördag: ledig dag, förhoppningsvis med julmarknad och hockey, men beror ju på om jag får åka ner eller inte… 😉

Söndag: Markpass! Ska fortsätta kämpa med mitt program jag kör just nu. När jag klarat 10 x 100kg är planen att köra 10or så högt jag bara kommer, och när jag inte orkar 10 mer ska jag stanna på den vikten och göra tre set. Mitt lilla mål är ju att göra 10 x 10 på 100kg, men känns fruktansvärt långt bort haha. Frågan är vad mitt estimerade 1RM blir då, om jag orkar 10 x 10… Något mattesnille här?

På universitetet har jag för mig att vi hade maskiner som kunde räkna ut sånt, eller kanske inte förresten. Det var något med hastighetsutveckling förresten.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.