Veckans planer – Action run!

Måndag: Så, inatt gjorde jag och V en väldigt dum sak. Vi gick upp mitt i natten för att se GoT, vilket är kl 3, för att hinna se det innan V skulle hem. Så idag är jag jättetrött och ja, vi får se vad för jobbsaker jag får gjort idag. Ikväll tänkte jag dock träna, köra nästa pass i mitt schema.

Tisdag: imorgon ska jag ha två seniorfys-pass, gå på lunchin och ha ett möte, och träna på kvällen. Full fart ett tag där på dagen, men det är ju najs, sånt jag gillar. Sen har jag även bokat in mig på ett yogapass på kvällen, det är med hon jag gick på yoga hela förra våren, då jag rehabade min axel! Ska bli kul, så länge sen jag var på hennes pass!

Onsdag: onsdagslöpet på morgonen (kommer du?), guerilla office och sen mot Växjö på kvällen! Kanske blir något yogapass också.

Torsdag: jobba med Juni Challenge är huvudfokuset, förutom det ska jag träna och kanske lata mig lite grann. Och yoga kanske.

Fredag: Också Juni Challenge, träna, yoga lite och sen bara ha det gött.

Lördag: på lördag ska vi köra ACTION RUN. Känner mig helt otränad inför det här, men ska nog bli kul! Vi ska starta 12.30 och springer sen hela dagen lång.

Söndag: åker till Greklaaaaaaaaaaaand!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.