Veckans planer

En höstig, kall, fin morgon för ett år sen. Oktober alltså. Vilken grej.

Imorgon är det ny månad, och dags för nya träningsplaner. Vilken grej.

Måndag: Hela veckan har jag så mycket företagsjobb som ska fixas och donas med, har redan börjat såklart, men ja, hujeda mig. En sak i taget Clara. Ikväll ska jag jobba på puls och träning två timmar och sen springa där innan jag ska hem och sova.

Tisdag: Ska föreläsa på kvällen för Medborgarskolan! Har två kurser nu under hösten, en med fokus sociala medier och en med fokus hemsidebygge. SÅ kul och så givande! Känns som jag lär mig mer än deltagarna, bara för att jag får tänka till vad jag säger, hur jag lär ut och vad folk tar åt sig av liksom. Älskar att utbilda, har jag sagt det förut? Förutom det ska jag på LunchIn, passa en hund, och åka till Brickebacken och ha träningspass för en väldigt fin grupp människor. Egentligen träna också men det kommer nog inte gå att få ihop haha…

Onsdag: Den andra Medborgarskolan-kursen drar ju igång på onsdag då! Så roligt! Och så ska jag ha mina danspass, och jobba med allt annat däremellan.

Torsdag: då drar min andra träningsgrupp igång! Denna gången i Oxhagen! På kvällen är det 3 gruppträningar på gång, och så funderar jag på att springa på morgonen? Ja, vi får väl se.

Fredag: först influencerfrulle på morgonen, sen träna och bara ta det lugnt. Ledig dag, så kanske bara tar och läser en bok resten av dagen.

Lördag: jobbar på actic, tränar och tar det lugnt resten av dagen. PensionärsClara ändå.

Söndag: jobbar på actic, har bootcamp i Oset!!! och kanske går på yoga på kvällen. Och så massor med annat jobb. Nöta koreografier, skriva planeringar, jobba med gymkursen, fixa och dona och allt ni vet.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.