Veckans planer

Hej på er! Här är en bild från morgonens yoga, vilket var så mysigt idag. Hur ska jag klara mig när jag åker hem utan morgonyogan? Kan ju visserligen skapa mig egna rutiner hemma, men det här är liksom… Bättre?

Måndag: Yoga då, nu ska jag snart ha ett HIIT-pass, ha aqua fitness och dansa tillsammans med Anna senare idag. Sen tänkte jag lägga upp en träningsutmaning på min fb-sida också! OCH om kroppen orkar ska jag träna marklyft med Joanna eventuellt efter allt också.

Tisdag: morning run i 30 min, vilket passar min Action Run-plan väldigt bra. Därefter är det functional training på schemat, aqua fitness och sportmöte med mina kollegor. Och så ska jag försöka spela in ett youtubeyogapass.

Onsdag: Yoga på morgonen och sen är det bara admin här.

Torsdag: morgonpromenix och en himla massa admin. Onsdagar och torsdagar är så tråkiga haha. Men ska försöka lägga upp träningspass igen här på bloggen, vet att några av er saknar dem!

Fredag: ledig – pluggdag, om jag inte blir sjuk igen dvs. Vi får väl se vad som händer på torsdag.

Lördag: seniorfys, aqua och marklyft för min del.

Söndag: yoga, provdyk (!!), fotbollsturnering, functional training, stretch och service på kvällen. Hur kul blir det inte med provdyk? Hoppas det kommer få besökare så jag får prova själv, annars är bara uppgiften tyvärr att organisera allt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.