Veckans bästa – Zakynthos

Hej på er! Imorgon är min sista arbetsdag här på Zakynthos! Sen på tisdag är jag ledig och ska på äventyr och sen på onsdag ska jag åka hem! Helt sjukt att det redan är slut!

Först kommer här en vlog från Zakynthos – dag två:

Veckans utmaning: att gå ut för världens läskigaste klippor som vi gjorde igår! Mår fortfarande dåligt! Ser ej fram emot att redigera den vloggen heller haha! Tur att det är ett par vloggar kvar innan den!

Veckans svettigaste: Ett av passen jag körde här var det bara en som deltog på, så fick köra själv (eller ja, jag ville ju träna) och det var riktigt svettigt alltså!

Veckans mysigaste: är nog igårkväll ändå, när vi åkte på roadtrip över bergen och utforskade delar av Zakynthos! Ser fram emot att åka på fler äventyr på tisdag!

Veckans godaste: typ all grekisk mat. Alltså. Vet ej hur jag ska klara mig utan den här magiska maten.

Veckans företagslängtan: på torsdag och söndag ska jag ha två stycken träningsevent!!! Så laddad! Vill du komma så kan du boka in dig här!

Veckans mående: Väldigt bra, men också skit. Min ångest kommer fram titt som tätt och så gråter jag. Tänker att det är bättre att släppa ut än att hålla inne, eller vad tror ni?

Veckans längtan: längtar mest bara hem. Efter en vardag. Hehe. Mvh hon som alltid längtar bort när hon är hemma. Aldrig kan man vara nöjd.

Veckans bästa: alla dessa bad i havet. Det är iskallt och förjävligt, men så skönt när jag klarat mig igenom det.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.