Veckans bästa – massage, handstående och modighet

Vilken vecka, mina kära vänner. Vilken vecka.

Har haft lite olika tumult och irritationer och kuliga händelser i mitt liv, kändes som livet vändes upp och ner lite, så att få ha haft en lugn och skön helg här har varit extra bra. Allt är bra nu såklart, för jag har lärt mig att ta tag i saker direkt och inte skjuta upp allt.

Veckans bästa: Min examen har kommit hem. Nu har jag min examen från Tränarprogrammet. På riktigt. Den ligger hemma på mitt skrivbord och väntar på mig.

Veckans bästa träningspass: Igår kanske, marklyftspasset jag gjorde igår. Kändes bra, kände mig stark.

Veckans utmaning: idag började jag på mitt träningsschema från Viktor, han har fixat så jag ska träna på huvudstående, handstående och chins och pullups och allt sånt med kroppsstyrka, och ja… Jag vågade inte slutföra det passet.

Det är liksom en mental spärr det där. För det första är jag höjdrädd, och för det andra så är jag fortfarande rädd sen jag skadade nacken för ett tag sen. Det sätter sina spärrar liksom.

Vill kunna göra det dock, och det här året handlar om att vara modig… Så ska fortsätta försöka helt enkelt.

Veckans svettigaste: Cirka varenda aqua-pass den här veckan.

Veckans skönaste: massagen och spat och klippningen. Längtar redan efter nästa gång.

Veckans mående: ja, alltså, jag fick mens mitt i veckan, och jag mår alltid skit innan mens och under tiden jag har mens såatteh. Har dock mått bra i relation till hur jag kan må i vanliga fall, så det är positivt.

Veckans utmaning: att inte bara ge upp träningen som jag börjat med utan faktiskt fullfölja. Haha. Tänk att en PT håller på såhär. Skäms nästan. Man får gnälla. Jag är väl bara mänsklig? 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.