Veckans bästa – ja, inte hockeyn i alla fall

Om man tänker på hockeyresultatet den här veckan så kan vi ju begrava den här veckan långt ner någonstans där det inte finns något alls. Spelmässigt så har det vart helt okej, men tyvärr vinner man inga matcher om man inte presterar och gör MÅL. 🙁

Annars så har det vart en bra vecka!

Veckans mysigaste: Skare har varit här sen i fredags morse och vi har myst, tagit promenader, kollat på hockey och gosat.

Kanske den finaste vovven jag vet.

Veckans jobb: har bara fortsätt med det jag jobbar med just nu; ta hand om de som går gymkursen och mina PT-kunder. Inget nytt som händer riktigt, men vill ha lite mer stabilitet just nu, vill inte att något nytt ska hända på ett par veckor. Vill landa i det jobb jag har och effektivisera det, vilket jag klurar på hur jag ska göra.

Veckans roligaste: att ha tre danspass på actic i onsdags! Eller ja, två danspass och ett aqua! Så himla himla roligt.

Veckans svagaste: fortfarande rätt besviken på att jag inte presterade i bänken så som jag hade tänkt. Var ju meningen att jag skulle sätta PB idag men icke sa nicke.

Egentligen har den här veckan bara handlat om att vara närvarande. Har testat en ny morgonrutin, som innebär att jag svarar på en fråga varje morgon, och det är lite olika typer av frågor, men.. ja, de är positiva frågor och får mig att inse att mitt liv är ganska bra, enkelt sammanfattat.

Känns som jag stampat så länge och varit så otålig, men helt plötsligt så bara uppenbarar sig livet och:

Veckans bästa: jag är nöjd med hur livet är just nu.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.