Veckans bästa – hur många reps som helst

Hej! Den här veckan känns det som om jag bara tränat och tränat och tränat. Knappt gjort något annat än tränat. Det var också helt enligt plan, en hård vecka, med en lätt vecka kommande vecka och sen en till, och sen Tough Viking.

Typ som en minitoppning.

Veckans starkaste: gjorde alltså 17 (!) reps på 35kg i bänk. Förra sommaren kämpade jag med att orka 5 haha. 17.

Veckans mysigaste: att få ha morgonyogan ute igår i Oset med alla som kom! ♡ Tack för det!

Veckans mående: hyfsat stabilt. Har känt mig lite ensam, men inte mer än det. Har jobbat lite mycket hemifrån, men så blir det ju när man tagit sönder sin dator och behöver den för att jobba. Snart börjar alla grupper igen dock, då blir det bara skönt att komma hem mellan varven! 😉

Veckans långsammaste: alltså jag har varit så långsam denna veckan, framförallt i min löpning. Runkeepern ville knappt logga dagens pass. Topp 20 snabbaste 8km idag, och jag som aldrig springer helst haha, ja, det var dåligt.

Veckans roligaste: att få träna med Hedda flera dagar i rad! Vi har timeat in så vi har tränat samtidigt hela helgen utan att ha bestämt egentligen! Så roligt!!!

Veckans bästa: att få gjort så mycket som legat och väntat på mig. Har producerat så otroligt mycket till min Youtube bland annat. Riktigt nöjd med det. Alltså verkligen. Så stolt över mitt arbetsflyt denna veckan.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.