Veckans bästa – bronset som får alla att gråta

Herregud, vilken vecka. Det är så mycket som hänt.

Veckans roligaste: Att ha gruppträning med det här gänget i tisdags. Herregud vad det gnälldes och stånkades. Men de gjorde allt jag utsatte dem för och några har bokat in sig på nästa pass på tisdag!

Veckans jobbigaste: igår tappade jag taget om en person som betytt så mycket för mig. Nu fick det dock vara nog. Känns förjävligt, men det kommer kännas bättre. Sen. Om lång tid.

Veckans jobbigaste nr två: i fredags skulle jag ha träffat min nya psykolog, men det var på fel plats än jag fått reda på först, och att 1. träffa ny psykolog och 2. få fel info när man ska göra något så psykiskt påfrestande, så… ja, det slutade med att jag satt utanför stället och bara grät. Klarade ej av att gå in. Men nästa gång vet jag vart jag ska, så då går det nog lättare.

Får många frågor om varför vissa saker är så enkla och naturliga för mig, och varför det här med mitt mående är så svårt. Och ja, det hela handlar om att jag är expert på att lägga locket på. Kanske orkar skriva och förklara mer om detta en annan gång. Men saker jag mår bra av, som att träna, umgås med vänner, träffa kunder och vara ledare inom träning, det är liksom inte svårt. Det är det jag älskar och brinner för så mår ytterst sällan dåligt av det. Min psykiska ohälsa triggas av helt andra saker.

Veckans mysigaste: att denna älskade vovve bodde hos mig en vecka. Lånade hunden genom Rover, och alltså, det där är världens bästa grej.

Veckans smartaste: att ha min yogautmaning just nu och ”behöva” yoga en gång om dagen eftersom jag måste spela in passen till de som deltar. Min kropp känns så bra. Måste fortsätta spela in dagligen sen när utmaningen är slut, haha, annars lär jag inte göra det.

Veckans en-gång-till-insikt: att jag trivs allra bäst om jag får jobba med utbildning på olika sätt.

Veckans äntligen: har fått börja träääääna igen! Herregud så najs det är.

Veckans woops: anmäld till Tough Viking 24 augusti.

Veckans bästa: VI TOG VM-BRONS I FOTBOLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.