Veckans bästa – äntligen frisk

Hej gänget! Hur mår ni?

Här är det bra, här borta i Egypten! Har inte längre feber, vilket är rätt skönt, nu när det börjar bli emot upp 35 grader ibland, vissa dagar.

Vi har en hektisk vecka framför oss, eftersom det kommer en stor träningsgrupp hit till Aqua Vista, och även om jag inte kommer jobba så jättemycket med pass och så kommer det ändå innebära en hel del jobb, eftersom de nya personerna som håller pass inte vet vart alla grejor är och hör hemma och så.

Det är ju tur att jag är van vid service nu efter två månader här.

En sjuk sak är att jag har sex veckor kvar här.

Sex ynka veckor med träningspass i Egypten.

Sinnes vad det gått fort.

Veckans mest nervösa: att ha arbetsintervju och att vänta på nämnda arbetsintervjus svar. Vet att jag sagt att jag ville jobba med företaget, men sen dök detta drömjobb upp och nu är jag en av få kvar i processen. Imorgon måndag eller tisdag vet jag om jag får jobbet eller inte. SÅ NERVÖST BARA GE MIG JOBBET TACK.

Veckans bästa känsla: att ha träningsvärk i bröstmusklerna och armarna igen. Ja, jag är lite konstig, men det är nog den finaste känslan jag vet, att vara lite öm efter att ha tagit i.

Veckans mående: Har varit lite upp och ner, men ganska stabilt ändå. Veckan som kommer är ändå mensvecka så förbereder mig på många olika känslor framöver.

Veckans utmaning: från och med onsdag så kommer jag ha Body Toning på schemat, som kommer vara ett skivstångspass på ett ungefär. 1. Har aldrig haft skivstångspass på det sättet, där det är i takt och så. 2. Är inte riktigt bekväm med att ha pass i syfte att shapea till kroppen. Förstår att jag inte behöver säga såna saker utan att jag kan säga att folk ska bli starka istället, men människorna därute fattar inte sånt, folk vill fortfarande gå ner i vikt iställlet för att bli starka. Tyvärr. Jaja. Utmaningen denna veckan har alltså varit att planera det där.

Clara Toll goes Body Pump 2.0.

Veckans bästa: att få ha en ledig dag bara på stranden.

Veckans svettigaste: alltså förlåt, men typ allting här numera är svettigt som fan.

Veckans sämsta: herregud vad är det med hockeyn och Lakers? Att vi ens kan vara i slutspel är sinnes. 

Ser fram emot nästa vecka: att träna mer. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.