Veckans bästa – Action Run

Hej på er! Här sitter jag på mitt hotellrum i Tsilivi Beach Hotell, på ön Zakynthos. Här ska jag bo lite längre än en vecka, träna, svettas, och upptäcka världens mysigaste lilla ö.

Veckans svettigaste: att köra yogapasset i tisdags inne i världens minsta sal, med massor med deltagare, där de precis innan kört ett högintensivt pass, där ventilationen är sönder. Woho. Det rann svett om oss. Tänk att folk betalar för att gå på hot yoga.

Veckans bästa inlägg: Träning som tar hand om insidan.

Veckans starkaste: att jag i tisdags gjorde 7 repetitioner på 45kg i bänkpress. I julas gjorde jag en 1a på 52.5kg. Ser fram emot att sätta nya PBn efter Grekland.

Veckans mående: Ojojoj, upp och ner. Har haft mycket att tänka på och mått allmänt kasst, men jaja, det går. Jag överlever. Som jag pratat om tidigare är min stressnivå mycket lägre än den vart på länge.

Veckans företagsutmaning: Inte riktigt så många anmälningar till Juni Challenge som jag hade hoppats och planerat för, men men, vi får göra det bästa av det. Kanske dyker de in nu under veckan dock.

Veckans företagslängtan: när jag på riktigt kan göra alla de där sakerna jag drömmer om och jobbar för.

Veckans bästa: Action run.

Alltså, fan, det var så himla roligt!!!

Så nöjd med prestationen, så nöjd med tiden, så nöjd med allt! Kommer en racerapport i dagarna har jag tänkt! Hoppas ni vill läsa den!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.