Veckans bästa – 6 reps på 47.5kg eller 10 reps på 90kg?

Eller kanske va 10 x 90kg?

Nej, jag vet inte längre vad jag ska skryta med angående styrketräningen.

Det enda jag vet är att jag inte ska skryta om min löpning.

Veckans ångest-äntligen: efter en förjävlig första period mot Linköping igår så vaknade Lakers till i andra och i tredje levererade de och vi VANN faktiskt igår. Ja, det känns lite orimligt faktiskt.

Veckans bästa PB: Ja, antingen att jag gjorde en 6a på 47.5kg i bänk eller en 10a på 90kg i marklyft. Vet inte, kan ni bestämma åt mig?

Veckans borde: springa tre gånger i veckan. Eller mer.

Veckans upp&ner-vändning: har man blivit av med jobbet så har man. Får man gå på flertalet intervjuer och provjobba på olika ställen så skiter man lite i allt annat för tillfället och provjobbar för att se hur livet kommer se ut framöver. Imorgon är sista tillfället i det här nya livet, och sen kommer jag förhoppningsvis ha ett lite mer stabilt liv.

When this is all over så ska jag förklara exakt, men jag vet ju inte än, intervjun imorgon är jag SÅ taggad för dock! Får jag det jobbet så är det en liten dream come true från barndomen!

Är glad att allt annat i livet funkar just nu, förutom att jag tydligen ska ha halsont nu, men några dagars träningsvila så är jag säkert på banan igen.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.