Turkisk hamam – får man snarka när man blir masserad?

Ojojoj. Vilken ledig dag jag hade igår.

Först: runt 4 timmars plugg, med lite bloggande, lite prat med kompisar och väldigt mycket stek i solen.

Sen: in till Hurghada, och gick till en helt vanlig matbutik där det INTE är turister. De var så trevliga, de bemötte mig som en vanlig människa och alltså WOW. Det var så skönt att bara få vara en del av alla andra och inte någon specialperson. Det har jag saknat kära vänner.

Sen till mitt spa, där jag först klippte håret, och sen fick en turkisk hamam.

Det började med att bli stekt i en bastu, kokt i en annan bastu, insmord med badsalt (eller något som kändes som badsalt), chokladansiktsmask, någon foam-massage, bubbelpoolsbadande och sen 45 minuter massage.

Var helt slut i kroppen så somnade på varenda grej, och låg säkert och snarkade när massören masserade mitt ansikte haha. Hon sa att det enda sättet hon kunde komma på att väcka mig var att kittla mig haha….

Skämskudde på.

Annat när Erika masserat mig hemma, då är det mer idrottsmassage och varenda gång hon rör mig så gör det ont. Det är dock skönare i slutändan, eftersom det behandlar mer alla mina smärtor och krampor jag är expert på att samla på mig.

Turkisk hamam är helt klart något jag ska boka in mig på oftare. Klippningen ingick såklart inte, men mitt risiga hår behövde verkligen en uppfräschning. Nu är det dock lite för kort för att ha i en toffs, så… fram med alla hårnålar.

Värt att testa tycker jag!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.