Tsilivi Beach – ett mysigt hotell för familjen

I det här inlägget berättar jag om mina upplevelser om hur hotellet Tsilivi Beach på Zakynthos i Grekland är, både positiva och negativa.

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Hej från Zakynthos och Tsilivi Beach!

How ya’ll doin?

Jag ligger här på hotellrummet och chillar efter en lång dag i solen. Har lyckats bränna mig bra, men men, har smörjt in mig ordentligt så är nog bra imorgon igen!

Nu tänkte jag dela med mig av lite om det här hotellet jag bor på, om rummen, om maten, om träningen (vilken är bäst ju!!) och allt annat man vill veta.

Viktigast kommer först

Tsilivi Beach – stranden

Alltså WOW. Vilken fin strand det är. Här på bilden ovan ser ni lite av hotellet, och alltså, måste säga att det är en riktigt fin strand. Den är ganska avlång, så blir inte tjockt med turister, även om det är en hel del precis där utanför Tsilivi Beach-hotellet då. Men annars är det inte så mycket som händer, utan lugnt och skönt och mysigt att vara här.

Vi har också kört en hel del träningspass här på stranden, superbra och enkelt, eftersom det finns en hel del ytor och blir roligare för deltagarna att vara där än på den varma platån!

Rummen

Helt ärligt, mitt jobb-rum är inget att hänga i granen. Det är inte jättefräsch, tvn hänger snett och det känns liksom som att det inte riktigt är någon prio på att ha fint liksom. Men sängen är helt ok och läget på hotellområdet är perfekt, det är verkligen mitt i smeten. Är säkert 20 steg till restaurangen, så man kan inte klaga på det egentligen.

De vanliga rummen är säkert mycket finare, men som anställd får man ju inte sån lyx! 😉

Adlink: Boka din egna resa till Zakynthos genom Flygvaruhuset!

Träningsmöjligheter

På hotellet finns det en hel del träningsmöjligheter, aqua varje dag, pingis att köra turneringar och såklart ett gym och så kan man träna med mig som träningsinstruktör!

Apollos egna träningsinstruktör

Just nu är det ju jag som jobbar som det, så jag är ju såklart det bästa med det här, men efter mig kommer det någon som säkert kommer åtminstone vara i närheten så bra som mig… 😉

Varje dag har jag morgonyoga, sen ett pass vid 11, ett vid 15 och ett vid 17. Fyra om dagen. 6 dagar i veckan. Helt okej.

Gymmet

Är ett tråkigt hotellgym. Har tänkt att visa upp lite övningar man kan göra i det gymmet på min youtube längre fram, ska bara hinna filma det! Men finns två gummiband, lite konditionsmaskiner och en fyrstation med olika cablecross och andra saker man kan hitta på! Dock finns det en hel del golvyta så det gillade jag!

Naturen runtom

Går såklart att både springa, simma, cykla och kanske till och med ut och klättra lite i bergen? Naturen är så fin på Zakynthos så det är nästan ett måste att ta sig ut och röra på sig!

Maten

Restaurangmaten alltså!!!

Det finns alltid så mycket att välja på, så många goda rätter, så mycket käk. Hela tiden. Älskar det.

När man lever för mat så är all inclusive guld värt. Grekisk all inclusive.

Det finns en hel del grillad mat, mest grillat kött, men också lite annat.

Sen finns det en uppsjö av både vegetarisk mat och vegansk mat! Äter mest vegetariskt numera ju, och väljer om möjligt det veganska, men alltså, kan inte leva utan tzatzikin. Det är så gott!!!

Men finns massor med veganska proteinkällor att välja mellan, finns alltid minst två typer av bönor, alltid kikärtor känns det som och… alltså… fetaosten är guld värd.

Restauranger runt om

Sånt här är ju alltid upp och ner med, det beror ju på vad man hittar! Ska försöka lista några av de vi ätit på och visa vilken mat det va.

Sweet Revenge heter det stället som bilden ovan är ifrån! Riktigt god burgare alltså!

Barnaktiviteter

Förutom Polly & Mino- barnklubben, som mina kollegor tar hand om med flera aktiviteter om dagen, så händer det en hel del på hotellet!

Man kan köra pingis, man kan spela biljard, fotboll, basket och så vidare. Finns massor!

Kommer uppdatera inlägget allteftersom med mer information när jag har mer att dela!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.