Tio saker jag tänker på

Hur sjukt det är att Luleå var så överlägsna mot Lakers och att Frölunda är så överlägsna (okej, har inte kollat så mycket på Frölunda – Luleå) mot Luleå. Tänker alltså mest på hur dåliga Lakers var i år. Hoppas det blir en bättre säsong nästa år.

Hur mycket jag längtar hem. På söndag, om 6 dagar, då åker jag hem. Saknar min lägenhet så mycket. Saknar alla vänner. Saknar familjen. Saknar Sverige och svenskar och svenska saker.

Hur sjukt det är att Notre Dame brinner i detta nu.

Hur kul det är att jag kommit en hel del framåt i min träning ändå, även om jag inte riktigt orkat träna så fokuserat här borta. Har fått släppa allt med prestation här och fokuserar bara på rehab/prehab och att ha kul i träningen. Göra det jag känner för. Och ändå känner jag mig starkare och i väldigt bra form.

Hur underbart det är att Game of Thrones är igång igen.

Hur otroligt privilegierad jag är. Känner mig så otroligt bortskämd här borta. Aldrig känt fattigdomen så nära och aldrig känt hur töntigt det är att jag har så otroligt mycket saker och andra här i närheten, knappt har mat på bordet och absolut inte ens har tillgång till rent vatten utan bakterier.

Hur personen som lyfter mig här på bilden (som ni knappt inte ser) hela tiden lyckas pusha mina gränser lite mer, utan att jag riktigt märker det. Helt plötsligt gör jag saker jag inte egentligen vågar, och det känns liksom bra.

Hur saltvatten verkligen bara gör håret till världens kaos och att sand som flyger runt här inte är mycket bättre för håret. Längtar tills håret bara kan vara fint en hel dag igen och att man inte gör en minipyramid varje gång man duschar för att all sand rinner ur håret då.

Hur jag bara längtar efter september och hockeystarten igen, även om inte ens säsongen är över.

Hur jag önskar att jag hade tid att sitta och redigera allt material jag har spelat in, men det lär jag kunna göra sen när jag kommer hem till Sverige igen ju.

Och så tänker jag på att jag är lite smått kär. Men säg inte det till någon. Nu ska jag sova. Godnatt <3

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.