Tankar energi från skogen

… och inväntar regnet.

Har precis fått en stor jobbförfrågan om sommaren, så funderar och tänker om man ska göra det eller inte. Det hade inneburit två fulla månader med många roliga saker och mycket event-jobb, med två fina vänner.

Från och med måndag tänker jag att jag ska jobba heltid med mitt företag. Inte smygjobba, inte halvjobba, utan heljobba. Fokuserat.

Göra saker.

Vara Företagare. Med stort F.

Haha, det är så läskigt. Känns ganska bra också. Vad fyller man ens sina dagar med? Eller jo, jag vet ju egentligen, men ändå. Jag har massor jag vill göra, så det är ju bara att få de sakerna att hända. Såklart.

Har kört klart vecka 1 av 7 veckor på programmet Push/ Pull/ Legs som Styrkelabbet har i sin app. Sista veckan på 10 repetitioner, nu kommer det bara bli mindre och mindre.

Enkelt styrkeprogram, där jag tänker att jag ändå borde bli rätt mycket starkare av det. Mer överkropp än underkropp är det, och det gillar jag, behöver det. Och kanske framförallt så vill jag träna mer överkropp.

Än så länge känns det bra, vi får se hur det ser ut om några veckor.

Idag var det:

  • 10 x 5 set knäböj
  • 10 x 4 set raka marklyft
  • 10 x 4 set benpress
  • 10 x 4 set vadpress

Kändes rätt konstigt att träna vader så specifikt, brukar väl inte riktigt göra det. Men, ja, så kan det bli. Starkast vader vinner.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.