Tack maj för många svettiga utmaningar

Wow, vilken månad!

Så många roliga saker som hänt, så många spännande möten och många andra roliga saker!

Träningsmaj:

Har slagit 29 (!) PBn i min träningsapp Styrkelabbet! Har dock inte kört med appen så länge, så många PBn är bara att jag gjort övningen kanske bara två eller tre gånger, och om jag gör fler repetitioner eller klarar samma repsantal på fler antal kilon så räknas det också.

Jag har sprungit fyra gånger, så nästan en gång i veckan! Helt okej, eller hur?

Sen körde vi Action Run! Det var riktigt roligt! Ska skriva en racerapport så fort jag har tid! Promise!

Sen har jag yogat en hel del, försöker gå på olika pass och yogar en del själv också. Här på Zakynthos där jag är nu blir det ju naturligt, här har jag 45 min pass varje dag!

Företagsmaj:

Jag och Viktor har jobbat hårt för Juni Challenge, och insett att vi kanske gjort fel, eftersom vi inte fått så många anmälda hjältar som vi tänkt. Funderar på vad vi ska göra annorlunda till nästa gång, och ja, det här är ju det som är charmen med att vara företagare, inget är rätt och inget är fel, bara att vissa saker funkar bättre vissa gånger än andra. Till nästa gång funderar jag lite på att göra mer utmaningar där man får testa sig själv lite mer, men vi får se! Nu ska vi leverera guld till de som faktiskt anmält sig!

Under hela maj har jag haft en fb-utmaning med olika träningsutmaningar och idag är då sista utmaningen. Spana in det vetja! Har varit så roligt att ha den här utmaningen!

I maj har jag fått föreläsa ett par gånger, på universitetet och för Medborgarskolan bland annat! Här under är ett litet gäng som gillade att lyssna på mig.

Mina texter:

I maj har jag skrivit om lite olika saker, och här är mina bästa inlägg:

Zakynthos:

Så just nu är jag på Zakynthos och jobbar, vilket är helt magiskt! Försöker göra en vlog till varje dag här, så hoppas att ni vill spana in dem!

Clara-maj:

Sen har jag varit ganska trött och inte mått på topp under maj, så har försökt hitta rutiner som funkar för mig och min hjärna. Försöker att inte göra saker som framkallar speciellt mycket ångest. Det är svårt men man måste försöka.

Det är svårt och tufft att jobba när man inte mår bra, men man måste ju utmana sig själv. En dag i taget är det oftast. Det här är ju varför jag jobbar online, då behöver man inte träffa någon de dagar man mår sämst.

Nu ser jag fram emot juni!

Jag ska jobba de sista dagarna här på Zakynthos, ska hänga jättemycket med min släkt och så ska jag till Frankrike! Äntligen!!!!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.