Såhär ska mitt 2020 bli

Hittade det här inlägget inför 2018, så tänkte att jag snor min egen lista och kör inför 2020!

En sak jag vill lära mig: Då skrev jag att jag ville lära mig koda, och det vill jag verkligen fortsätta köra på!

Det här vill jag testa på: Åh, vet inte? Vill testa olika sporter, men vet inte exakt vad jag vill göra! Har ni några idéer? Boxning? Dans?

En sak jag måste våga minst en gång: Kanske fortsätta köra fastän allt känns hopplöst? Är bra på att ge upp, men vill inte det under 2020.

En sak jag vill köpa till garderoben i år: Alltså, i år har jag tänkt köpa massa träningskläder… 😉 Men tänkt att det ska vara med min logga på! Så blir liksom MINA kläder. Taggad.

Träningsform jag tänker satsa på: Första halvåret blir ju löpning och träning för mina OCR-lopp, och andra halvan blir tung styrketräning igen.

Ett äventyr jag vill åka på: Alltså jag vet inte??? Jag vet inte vart jag vill åka i år? Vart ska vi åka kompisar? Vem vill åka någonstans med mig? Jag vet ju vart jag VILL åka, Portugal och Spanien är lockande, men vad ska jag göra där då? Haha

Ett sparmål jag har för 2020: Har ett stort sparmål, och sen har jag massa små i Dreamsappen!

Något jag ska fokusera på: mitt företag. Att få mitt företag att växa. Längtar verkligen efter allt jag ska få av det där företaget.

För att få mer vardagsglädje ska jag: Umgås mer med massa fina kompisar! Åh, har så mycket saker jag vill göra med mina vänner haha, taggad på 2020! Hoppas att de alla vill umgås med mig bara.

Något jag gärna vill ha mer av: Glädje.

Något som inte får följa med från 2019:  Ångestskapande människor.

Mitt ledord för 2020: framåt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.