Mina veckovisa terapisamtal

Efter många om och men har jag insett en grej.

Det var under gårdagens promenad när jag pratade med en vän i telefon som jag insåg att det får vara nog nu. Jag kämpar och tragglar med mina träningsevent och gruppträningar och jämfört med hur mycket jag får ut av det mot hur mycket energi jag lägger ner.

Det kanske inte är helt slut, såklart, jag älskar ju att ha event och göra saker, men just nu måste jag pausa detta och fokusera på en sak.

Känt länge, som jag också pratat om, att jag är för spretig. Att jag tappar fokus och gör för dåligt av det jag försöker mig på.

Däremot, något som jag ska satsa på, är mina utmaningar jag kör online.

De tycker jag inte har varit jobbiga eller omständiga någon gång, och svaret jag får av dem är också väldigt positivt. Allra mest har det varit från yogan, men andra saker jag gjort tidigare har också varit väldigt trevliga och glada och peppiga kommentarer på.

Vilket också gör att jag kan vara lite mer flexibel och jobba lite mer som jag vill, när jag vill, inte lika mycket när jag mår dåligt och mycket mer när jag mår bra.

Jag kommer högst troligt ändra mig 753 gånger till. Det är roligt med gruppträningar, det är roligt med event, så det kanske bara är den här hösten som inte det kommer bli något på.

Dock ligger jag schemalagd på 4 gruppträningar per vecka i höst på Actic så jag kan ju inte klaga för mycket. 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.