Min första uppgift på utbildningen är klar!

Haha den här GIFen jag gjort var extremt talande för hur jag känt senaste timmen!

WOHO, nu har jag gjort klart första uppgiften i min java-utbildning!

I höst läser jag en 7.5hp-kurs på Gävle Universitet, och kursen är en java-grundkurs, så jag ska få lära mig att göra väldigt väldigt enkla program i java!

Som ni kanske vet så har jag pratat om att jag vill gå olika programmeringsutbildningar länge, och har påbörjat olika onlineutbildningar, men jag har liksom känt att det har blivit för komplicerat direkt, eller varit för basic nivå så jag tröttnat, eller bara… att jag har varit ofokuserad hehe.

Nu har jag istället valt att läsa programmering på universitetet och det är på något sätt mycket enklare att få saker gjorda på det här sättet! Lite töntigt kanske men behöver någon som förväntar sig att jag lämnar in arbetet, samt att jag inte går på antingen för svåra eller för enkla saker.

Nu är det istället en enkel uppgift som ska in varannan eller var tredje vecka, och sen i januari så ska vi ha en tenta. Har inte bestämt mig för om jag ska ansöka om att få göra den här, eller om jag ska göra den på plats i Gävle? Har inte varit i Gävle så vore ju kul att… se hur det ser ut där? Haha.

Här kan ni läsa mer om min utbildning!

Egentligen hade jag sökt in till en ”programmera mobila appar”-kurs men jag sökte in dagen efter antagningen stängde, så kom inte in på den! Haha så surt. Kom liksom på det försent.

Så får söka till vintern istället tänker jag, om jag fortfarande tycker att det är roligt dvs.

Min plan med det här är att kunna programmera verktyg till mitt företag, eller kunna förstå bättre vad det är jag köper in om jag betalar någon annan att göra saker åt mig.

Jag har liksom många olika små-appar som jag skulle vilja programmera, men vi får se vad och om jag skapar för något!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.