Fem roligaste sakerna med att jobba som online-PT

Jag fick en fråga häromdagen om hur det är att jobba som online-PT och ja, det är ju lite speciellt. Man har lite friare tider, lite friare liv, och enormt mycket ansvar. Man får ju betalt för att fixa någons liv helt enkelt. Supertuff utmaning och så rolig!

jobba som online-pt

Att kunna jobba med någons jobbigaste problem och djupaste dröm

Såna saker som vissa av mina pt-online-kunder skriver till mig är liksom saker jag kanske annars bara hör eller själv säger till mina bästa vänner. Det är ett sånt enormt förtroende som jag kan få, och som jag verkligen uppskattar. Genom att få göra en livsstilsförändring för någon annan och verkligen hjälpa till på djupet, ja, det är lite häftigt faktiskt.

Jag ställer lite för jobbiga saker, trycker på lite för mycket, och fram kommer det där som de faktiskt vill, och inte bara sånt som samhället vill åt dem.

Att kunna jobba som online-PT hemifrån

Mer än rolig sak för mig, än en rolig sak för kunderna kanske, men jag älskar ju att jobba hemifrån. Älskar att sitta hemma, med morgonkoppen och pyjamasen och jobba. Livets liv.

Att få vara lite jobbig

Inte bara jobbiga frågor, utan jobbig som i att ge tuffa instruktioner. Ge utmaningar som de aldrig gått med på annars, få någon att ta i lite extra.

Det är inte för inte som jag blivit kallad både det ena och det andra, men givetvis med en stor dos kärlek.

Att få vara del av någons utveckling

Alltså wow. Vilken grej. Får vara med på stora livsförändringar, men ja, alltså, det är nog de små sakerna som gör den största utvecklingen ändå. Det är kul med de stora målen, men det är lika roligt med de små. De som kanske inte först märks att det är något hinder, förrens man inte längre behöver tänka på det.

När en orkar böja sig ner och ta upp något utan att behöva ta i, eller ta stöd när en ska upp för en trappa.

När en orkar springa efter bussen och inte känner att det är för jobbigt så en ger upp.

När 10-kilos-hantlarna plötsligt är för enkla och skivstången börjar locka.

Om du vill anlita mig som PT kan du klicka här.

Att få träna med mina kunder!

Roligaste saken!!!!

Alltså, ibland har jag tränat med mina kunder, alltså att vi tränar samtidigt och pushar på varandra! Hur kul som helst! De får lära känna mig med som PT och jag får lära känna deras gränser bättre.

De inser att jag inte är någon superhjälte, utan att jag också är mänsklig, och oftast klarar de någon övning MYCKET bättre än vad jag klarar och blir orimligt malliga över detta! Har några jag inte tränat med än, men ska nog se till att det blir av under hösten!

Finns inget jag vill byta bort med det här med att jobba som online-PT!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.