En vecka full av yoga och äntligen slutspel

Måndag: morgonyoga, fotboll och admin. I eftermiddag ska jag göra klart planeringen för det nya passet jag ska börja hålla också, så kul! Så har hela eftermiddagen till planering, vilket är najs. Ikväll blir det nog tyngdlyftning tror jag allt, och funderar på några meter i poolen med men vet inte riktigt än.

Tisdag: morgonyoga, core, aqua, teamteach och stretch. Vi har börjat med att alla instruktörer här har pass tillsammans på aqua vista, vilket är så kul! Sen spelar Lakers mot Skellefteå på kvällen, så antar att det är mer eller mindre krig mot Elin sen, eftersom hon håller på det laget och jag på Lakers då.

Onsdag: morgonyoga, body tone (det nya passet), core och massor med admin.

Torsdag: admin admin admin och ett svettigt gruppträningspass där emellan. Lakers spelar sista matchen i grundserien på torsdag, sen börjar slutspelet. Fortfarande i chock över att Lakers spelar slutspel haha.

Fredag: leeeeeeeeeedig. Lär ju ändå jobba med företaget men ändå. Ledig. De najs.

Lördag: morgonyoga, core, och en himla massa admin. Snark på detta adminande, så himla tråkigt.

Söndag: morgonyoga, vattenpolo (haha detta är så kul, tro det eller ej), aqua, core och veckomöte med kollegorna.

Ganska lugn vecka utåt sett, meeeeeeeeeen lär ju bli en himla massa service, och så har jag en stor grej i företaget jag jobbar med just nu som är på gång! Så himla kul!

Sen så börjar äntligen slutspelet på lördag, och det ser jag verkligen fram emot! Alltid så mycket känslor i det där, märks att spelarna tycker att det är roligt att spela slutspel. Vissa vill ju ha samma som fotbollen, att säsongen är slut efter seriespelet, men jag gillar slutspel, gillar spänningen.

Visst blir det Luleå som vinner guld i år?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.