En stark veckoplanering

Hej! Dags för en ny vecka, nya planer, nya tankar och idéer. Den här veckan är det lite olika saker som ska hända, vilket ska bli så roligt!

Måndag: idag är jag hundvakt, och jobbar mest hemifrån. Ska planera en massa och så på kvällen är det dags för lite tung styrketräning, som det ska vara. Ska alltså gå på ett par hundpromenixar och ska nog yoga någon gång under dagen också. Lär hända

Tisdag: Imorgon är det två möten och två föreläsningar som står på schemat. Lite beroende på hur mycket energi jag har kvar på kvällen tänkte jag eventuellt träna också, men ja, det kommer bli en intensiv dag. Kanske bara blir ett ”gör allt som känns skitjobbigt, så jag somnar direkt sen”-pass.

Onsdag: börjar dagen med morgonlöp tillsammans med gänget i MTFT, och sen blir det jobb på stan tror jag, ska se om jag får ihop ett gäng Guerilla Office-personer! Var länge sen jag satt och jobbade med dem nu, så är dags tänker jag. På kvällen blir det ett styrketräningspass.

Torsdag: ska fika med en vän och på kvällen ska jag på ett influencerevent! Det ska bli kul! Sen blir det nog uteträning tror jag, om det är varmt då!

Fredag: en skrivardag. Har för mycket saker som ska skrivas den här veckan, så ska väl ta mig till biblioteket så jag inte hittar på massor med andra saker och inte fokuserar… 😉

Lördag: Eventuellt ska jag åka till Västerås och träna en massa, vi får se! Annars blir det en ledig dag, hur man nu har såna!

Söndag: första dagen på maj bootcamp!!! Så taggad!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.