En dröm om att vilja växa

Det känns lite konstigt ibland, men nu är det lite mer självklart. Att företaget funkar. Att det går framåt. Just nu börjar jag gå med vinst igen, efter en kämpig period där jag inte orkade prestera tillräckligt mycket i företaget, men om man kollar på siffrorna i bokföringssystemet, som inte ljuger, så är det stora gröna siffror.

I bokföringssystemet skriver jag in varenda löneuttag jag gör, varenda företagskostnad och såklart allt som jag säljer skrivs in där. Allt. Varenda krona. Varenda kostnad, varenda försäljning.

Och det går med vinst.

Så nu börjar jag ju slappna av och börjar drömma igen, vilket är magiskt skönt ändå. Det kommer in fler och fler förfrågningar, vilket är KUL och jag känner ju att jag bara vill växa ännu mer och ännu snabbare.

Ta bort onödiga saker som drar energi och drar tid från mig, men såååå bra går det inte än.

Dock så gör det här att jag inte känner mig stressad. Jag har tid att ta ledigt ibland. Jag har tid att kolla på hockey när det är hockey, utan att känna att jag måste jobba samtidigt.

Just nu drömmer jag om…

… att kunna dra utomlands en månad och jobba med MITT företag, inte åt någon annan utan bara för mig själv. Att inte känna att jag måste göra ditten och datten och sen övrig tid jobba åt mig själv.

… att bara kunna betala av mina csn-lån direkt haha. Okej, jag vet, det är inget farligt lån, det är ett bra lån och man behöver inte oroa sig för räntor etc, men jag har alltid ogillat att vara i skuld till någon annan och att ha den summan som jag har lån på, nej, det är faktiskt så jobbigt.

… att lägga tid på min egna träning och bli riktigt stark under hösten. Att på riktigt få till mina knäböj. Att på riktigt bli stark som fan.

Det drömmer jag om.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.