Efter halva Egyptentiden

20190215_1422074715584939948313833

Nu har jag varit här halva tiden som jag ska vara här och jobba. Nästan två månader, av nästan fyra månader. Två månader som jag fått många prövningar, många utmaningar, och… ja, det här är så nice hörrni.

Det är så härligt att vara utomhus, jobba med träning och ha som arbetsuppgift ”vara social” och gå runt och prata med folk.

Att få prata träning dag ut och dag in, att få ha massor med gruppträningar och att få lära mig mer om mig själv och om andra människor är verkligen så roligt.

Sen att få bo i ett land som jag alltid velat besöka, ja, det är liksom inte en dålig grej om man säger så. Har gjort det mesta jag velat göra på min bucketlist, har bara Kairo kvar som verkligen är den där måste-göra innan jag åker hem, och så ska jag prova på att dyka såklart, ska försöka få in båda två inom de närmsta veckorna.

Och ändå längtar jag hem, men det kanske inte är så konstigt. Saknar vardagen, saknar min lägenhet, saknar mina kompisar. Men men, som sagt, det är inte alltförlänge kvar.

Om det är top tre bästa valet jag gjort i mitt liv? Ja. Oxford är alltid min numero uno, att flytta och plugga i Örebro är numero dos, så det här blir på tredje plats.

Så nu ska jag fortsätta lära mig arabiska, fortsätta träna våra kära gäster och fortsätta ge dem kärlek och pusha på ibland.

Och fortsätta njuta av värmen.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.