Att välja en endaste liten bana

Hallå eller.

Ni som känner mig, ni vet ju redan det här, och ni som följt mig länge, ja, ni vet ju också.

Det svåraste jag vet är att bara göra en sak. Fokusera på en endaste liten sak.

Haha….

Jag är expert på att dra iväg och göra allt möjligt, skapa hur mycket som helst och det ska bara vara mycket av allt, lite kaosigt och bara vara en enda röra.

Vilket aldrig slutar bra. Mina kunder vet inte vad de ska köpa för ingen vet vad det egentligen är jag säljer och vad jag kan, för jag gör för mycket.

Nu har jag bestämt mig för att hålla mig till tre saker, eller ja, det har jag bestämt mig för ett tag, men jag måste typ bestämma mig för det här varenda dag för att inte börja med något nytt.

Kanske låter sjukt, men tror att jag är beroende av det där? Av att skapa, av att inte kunna slappna av och av att inte vara nöjd med det jag har.

Dagens påminnelse till mig själv är att ta det lugnt. Sluta komma med nya idéer. Jobba med det jag har och göra det riktigt bra istället.

Pust och stön.

Senaste månaderna när jag enbart fokuserat på ett par få saker så har ju det kommit in mååååånga fler kundförfrågningar än vanligt, bara för att jag är tydlig i vad jag erbjuder och vad jag kan. Haha.

Så även om hjärtat vill en sak så måste jag sluta låta beroendet bestämma. Låt kroppen ta det lugnt. Jobba vidare på det jag har.

Skärpning.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.