8 kilometer tre gånger om

Måndag: idag är det löpning på schemat, 8km ska jag springa idag. Förutom det blir det lite hemmajobb och lite fix och trix. Har lyckats ställa om dygnet till att vakna 11 varje morgon som tidigast för många sena jobbkvällar, så målet med veckan är att jag ska vakna runt 8 på söndag av mig själv haha. Vi får se hur det går.

Tisdag: Imorgon ska jag gymma däremot, blir ett benpass, knäböj och marklyft på samma, beror lite på hur mycket tid jag har, för vet inte hur eftermiddagen ser ut än! Vi får se helt enkelt.

Onsdag: På onsdag ska jag spela in träningspass till er på youtube, så hoppas ni är taggade! Sen på kvällen ska jag träffa ett par kompisar och gå ut och äta!

Torsdag: 8km en gång till. Varken på måndag eller idag ska det gå speciellt snabbt har jag tänkt, mer att jag behöver få in kilometerna i benen. Dock denna gången hade jag tänkt ute, beroende på vädret då.

Fredag: På fredag är det dags att bänka! Blir lite allmän överkroppsträning och sen tacofredag med ett par vänner hoppas jag på!

Lördag: Har tänkt att lördag ska innebära städdag, så kan inte säga att jag ser fram emot lördag… 😉 Har dock tänkt gymma på kvällen! Lite tyngdlyftning blir det nog då!

Söndag: löpning på morgonen och sen åker jag söderut för julfirande!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.