Yoga, mens, styrketräning och kikärtor

Hej på er.

Hur är läget? Lever ni i värmen? Klockan är lite efter tolv här och jag sitter och äter mat i soffan. Försöker förmå mig att ta tag i livet men har sån fruktansvärd mensvärk så det liksom går inte.

Varför kunde jag inte bara få födas utan livmoder är den tanke som gått flest gånger idag.

Saknar yogan jag var på i tisdags i skytteparken. Actic körde och det var verkligen så skönt och mysigt. Behöver nog en lite mer ansträngande men det här var också så bra. Man behöver det där med att slappna av i hjärnan ibland ändå.

Har ni tänkt på det här med styrketräning? Hur kul det är att svettas och träna? Idag blir det en ofrivillig paus i träningen just för att jag inte känner att jag kan röra mig fullt ut, men saknar det enormt redan.

Brukar ni träna när ni har mensvärk?

Ibland tycker jag att det är skönt att jobba med de där musklerna i ryggen, ibland är det skönare att vila. Idag är en vila-är-bäst-dag. Egentligen vill jag mest bara ligga i sängen och gråta.

Men snart ska jag iväg och jobba ett par timmar på Actic så kan ju allt passa på och köra några övningar efteråt. I företaget har jag gjort exakt noll idag. Skulle filmat och fotat, men går ju knappast att motivera sig en dag som denna.

Nä nu får det vara slut på självömkandet, behöver gosa med Zero en stund bara, sen är det nog lite bättre igen.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.