Vilken härlig dag

Chalalalalalalalalaaa. Hej och nej jag är inte frisk. Är fortfarande sjuk. Och har fått tillbaka ontet i axeln. Imorse hade jag inga känningar alls och var supernöjd. Nu inte lika nöjd. Behöver verkligen ta tag i sjukgymnastproblemet.

Min dag:

Började med sociala-medier-utbildning hos experterna från Delumo! Fick reda på att det är krångligt men viktigt (och roligt) att göra reklam på FB, att video är viktigt för framtida marknadsföringar och en hel del annat. Superkul utbildning och ännu mer roligt att få se MyOffice, ett kontorshotellnätverksställe i Örebro som jag är lite sugen på att hyra in mig på! De har ett spa och en isbar. Hehe. Även en boxningspåse (? sån som hänger som man slår på, heter det påse??).

Därefter var jag på arbetsintervju och provjobbade på en av Örebros låg&mellanstadieskolor! Superkul var det och väldigt olik den vardag jag haft senaste tre månaderna. Vi var nämligen ute och helt plötsligt när jag börjat bli kall så ba ”du kan gå in med några barn nu Clara” och jag blev helt ställd en stund för är liksom inte van vid att man kan få gå in i värmen om man fryser.

Måste nog sluta tänka att skolvärlden och Försvarsmakten är samma sak. 😉

Och på kvällen var jag på en popcorn-föreläsning. Min hjärna poppade på idéer från minut ett föreläsaren började prata. Han hette Anders och från att han sa sitt första ord till sitt sista så gick tagentbordet i telefonen varmt och jag lärde mig en hel del om sponsring för idrottsföreningar. Kunskapen tänker jag ta med mig till influencerbranschen, lärde mig en hel del som sälj, om tänk kring sponsorskap och mycket om hur jag ska lägga upp min hemsida för att kunna tjäna mer pengar hehe. Och några affärsidéer fick jag också. 😉

En väldigt bra dag i Clara Tolls liv. Dagen är dock inte över än, måste måste verkligen diska nu. Sen är dagen slut. Sen ska jag sova. Nu lite peppande musik på tack. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.