Vet ni hur kallt det är här hemma eller?

Tänk att gå från 28 grader, strålande sol, kunna gå runt i sportbh eller bikini hela tiden, slänga sig i havet och ba njuta av livet rent allmänt, till att komma hem till 10 grader, och mer eller mindre frysa ihjäl.

Men det är jätteroligt med höst hörrni.

Eller ja, alltså, jag tycker om hösten. Idag var ju en fin dag, strålande sol, men kall dag liksom.

Det ska ju bli mysigt med många tända ljus, filmkvällar, och bara vara inne i varma lägenheter och kolla ut, men ja, alltså, Playitas lockar ju lite mer.

Hade det vart 20 grader idag som det var igår här i Örebro så hade det ju vart mer lätthanterligt att komma hem.

Och nu tycker ni alla att jag är en bortskämd liten lort som bara gnäller. Jag har haft två fantastiska veckor där borta, där jag fått pusha mina gränser åt alla håll och framförallt åt bli-en-självständig-singel-hållet. Att få umgås med 10 andra drivna tjejer har fått mitt ledsna jag att gå mot ett mer glatt och självsäkert jag. Hamnade i en riktigt bra grupp och hoppas verkligen verkligen verkligen att jag kommer ha kontakt med alla 10 i framtiden.

Best group ever.

Men det är fruktansvärt kallt hemma haha.

Den här veckan blir det återhämtning på schemat. Har för mycket som ska hända på för lite tid, så är lite stressad men hoppas att det löser sig. I helgen har jag det väldigt lugnt så antingen åker jag hem till mina föräldrar då (för Lakers spelar hemma och det är typ bara denna helgen jag kan åka hem på hela säsongen) eller så tar jag en lugn helg här, inte riktigt bestämt mig än.

Jag hade trott att jag skulle ha mer tid för företaget på Playitas än vad jag har haft, så jag har extremt mycket att dona med, så försöker bara släcka alla bränder jag kan just nu och ta en sak i taget.

Det är en dag som denna som mina befäl under GMUn hade ba skrattat åt mig och sagt att det här har varit varmaste dagen i deras liv. Så höll de alltid på när vi gnällde. Och de hade väl rätt, kunde ju alltid va värre liksom.

Återkommer med mer seriös veckoplanering nästa vecka! <3 Ha en fin vecka allesammans!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.