Veckoplanering – Folksam Ledarcamp 2018

Hallå eller! Hur är läget? Jag laddar här inför en ny vecka med nya möjligheter – genom att läsa ett två år gammalt inlägg. Det är nämligen så att det är dags för mig att vara med på Folksam Ledarcamp 2018, och inte som deltagare utan ledare! För två år sen var jag deltagare (Folksam Ledarcamp 2016) och nu i helgen är det dags för 2018s omgång!

Det kommer bli en helg full av föreläsningar, lekar, aktiviteter och skratt. Förra gången fick jag med mig vänner för livet, kunskap för livet och liksom allt möjligt som en idrottsledare kan behöva ha.

Men veckan som sagt:

Måndag: Nu strax planeringsmöte med Erika och Anna, därefter möte med min nya lifecoach. Fritidsjobb och sen planeringsmöte med en ny samarbetspartner till företaget! Kommer bli en riktigt bra dag!

Tisdag: Fritids, möte med ett företag som antagligen kommer anlita mig som utbildningsledare (!) och på kvällen blir det yoga!

Onsdag: Styrketräning, kodtimmen och fritids.

Torsdag: Fritids, styrketräning och poddinspelning! Dags att producera till Tränarpodden igen!

Fredag, lördag och söndag: Har tagit ledigt från jobbet för utbildningen, så blir pang på hela helgen med Folksam Ledarcamp. Om jag ser fram emot det här? Givetvis. Tänker att jag ska hinna med ett styrketräningspass på fredagen och ett på söndagen också, såklart.

I veckan känns min planering tom, men planen är att marknadsföra mina pt-tjänster, att spela in en youtubefilm och publicera och redigera en vlog från förra veckan! Så kommer ha fullt upp ändå, såklart. Är rätt bra på att ha fullt upp.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.