Veckans träningsplanering och resan på söndag!

Hej hej hej! Hur är läget? Idag är jag GLAD, känner mig glad och pirrig i kroppen typ. Varför? För att det är måndag och jag har ett syfte med exakt varenda minut hela veckan. Har jättemycket som ska hinnas med under veckan, och just nu är det riktigt skönt att ha sådär mycket att göra.

Måndag

Idag är det många saker som ska hinnas med, men har ändå hunnit med rätt mycket än så länge. Idag började kursen som jag ska läsa på halvfart i höst, ishockey, kultur och samhälle, som känns som en spännande kurs att ha för att bygga på min egna utbildning. Sett första föreläsningen och måste säga att det är så skönt med distans, eftersom jag kan välja lite när jag vill plugga själv. Behöver inte vara på plats liksom.

Sen ska jag snart till skolan, tänkte försöka hinna laga mat innan, och ikväll ska jag ha onlinemöte med Sanna. Ska bli så roligt, längtar tills jag kan presentera vad jag ska jobba med!

Och träning, träning, träning, som jag verkligen vill få till idag. Hoppas det går att få ihop tillräckligt med tid för ett tungt benpass, annars funderar jag på en löparrunda i skogen.

Tisdag

Heldag på skolan, kommer bli tufft att börja redan kl 8 på morgonen… 😉

På tisdag tänkte jag sända live i facebookgruppen, som ÄNTLIGEN har nått över 300 medlemmar! Ett av årets mål är nådda! Woopwoop! Satte upp ett ännu högre mål igår, så har något nytt att jobba emot. Hoppas ni vill haka på den!

På tisdag ska jag köra ett överkroppspass och sen börjar ÄNTLIGEN yogan igen! Är så laddad för att komma igång med yogan en gång i veckan, som är ett av mina mål för hösten. Har ett pass jag vill försöka att gå på varje vecka, men vi får se hur det går. Tur att jag själv ska bli yogainstruktör snart så kan köra på egna pass sen!

Onsdag

Ska på Guerilla Office, det företagsnätverk som sitter och jobbar ihop. Ska där hinna med otroligt mycket, men brukar jobba riktigt bra när jag har andra runt om mig som också är egenföretagare. Plus behöver bolla en del frågor, så det ser jag fram emot att få göra med dem! Och därefter mot skolan såklart.

Om jag hinner ska jag köra ett benpass, innan det är dags för att hålla höstens första gruppträning på Actic och därefter ska jag simma, om jag orkar…. 😉

Torsdag

På torsdag ska jag publicera ett träningspass här på bloggen, som jag brukar göra. Hoppas ni är taggade på att köra det! Själv har jag bara planerat att hålla ett kort pass på Actic och sen simma en runda, det kommer bli så skönt med en liten vilodag. Däremot har jag massor att göra i företaget, men tänkte försöka ta en sovmorgon, för det förtjänar jag allt.

Fredag

På fredag är det skoljobb, såklart, och en del företagsjobb. Förutom det tänkte jag fika med en fin vän, ha vinkväll med andra fina vänner, och kanske träna här med, om jag orkar. Får se hur pigg kroppen känns!

Lördag och söndag

Tänkte ha en helt ledig lördag, så bara chilla, pilla naveln och åka och träna på eftermiddagen någon gång. Och packa såklart.

För på söndag natt och morgon åker jag ju äntligen till Fuerteventura och min utbildning!! Ska vara borta i två heeeeeeeeela veckor och det känns verkligen så bra. Är så laddad! Mer om utbildningen kommer ni få längre fram!

Veckans träning:

Fokuserar på högre repsantal, runt 10-15 reps, beror lite på hur det känns i kroppen.

Min plan är att köra varannan vecka höga reps och varannan vecka lågreps. Detta för att bygga upp en styrka i kroppen igen och jobba med min teknik.

Meeen nu ska jag laga mat, så…….. hejdå, ha en fin vecka!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.