Veckans planering – Småland here I come

Hej! Ibland glömmer jag bort vissa saker, typ som att planera veckan, och skriva om det på min blogg! Jag hade fullt fokus på en viss hund som ni kanske sett i mina flöden, men nu har den åkt hem och nu ska jag fokusera igen, så here I am. Planerar på en tisdag istället 🙂

Måndag: löpargrupp, fritids och lek med hunden! Och tatuering, som jag är sååååå nöjd med. Alltså. Wow. Plus att den inte gjorde ont, eller jo, såklart den gjorde ont, men inte som jag förväntade mig pga de två senaste har gjort så fruktansvärt ont. Så nu är längtan efter nästa oändlig, och skräcken för den smärtan är borta.

Tisdag: idag är jag på kontoret, ska jobba och fixa och dona, sen fritids, sen gym och kaaaaaaanske yoga. Är inbokad, men får se om jag orkar! Dock väldigt skönt…

Onsdag: Guerilla Office på dagen, gym och sen föreläsningsdag! Och ska ha ett möte där någonstans om att föreläsa på annat håll också, vilket jag är lite nervös för!

Torsdag: Dans, fritids och gym. Hockey på kvällen, och utöver det tänker jag ta det lugnt och bara ha en bra dag ni vet. Lugnt och skönt. Kanske städa lite. Läsa en bok och ta hand om mig själv.

Fredag (och lördag och söndag)Gym på morgonen, fritids och sen ska jag åka hem till landet och Småland! Yaaaaaaaay, vet ni, har så mycket roliga saker som händer i helgen!

Veckans arbetsuppgifter:

  • Påbörja ett samarbete med ett företag online (så kul!)
  • Fixa inför ett träningsevent som är nästan helt klart (ska vara i december, är så laddad)
  • Arbeta med mina online-PT-kunder
  • Träna mer på mina danser till mina danspass, för hur kul är det inte ändå? Alltså, trodde inte att jag skulle bli sån här, menmen! Nu är jag en sån som längtar till mina danspass, längtar tills jag ska få skaka loss och dansa igen! Knäppt. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.