Veckans planering – personaldagar på skolan

Hej gänget! Ny vecka, nya möjligheter, eller hur? Den här veckan är det höstlov, vilket innebär personalutbildning på skolan, och en himla massa pyssel med barnen.

Måndag: först min bästa grej med hela den här veckan: psykologtid. Alltså. Det här har jag kämpat för så länge. Försökt ta steget att orka gå till en psykolog så länge, men det är ju tungt att försöka få en sån tid när man mår som allra sämst. Nu mår jag dock bättre, så nu har jag orkat stå på mig så vården har äntligen velat ge mig en tid. Sen personaldag och därefter gym (om jag orkar efter psykologtiden alltså).

Tisdag: personaldag numero två! Vi ska börja dagen med personalträning, vilket passar mig ypperligt, eller hur? 😉 Sen har jag läkartid för mina ögon, hoppas jag kan få hjälp med dem så jag slipper se förstörd ut, och på kvällen så ska jag antingen köra yoga eller kolla hockeyn, vi får se.

Onsdag: ska sitta och jobba med företaget hela dagen på guerilla office, gymma någon gång däremellan och hålla utbildning på kvällen.

Torsdag: danspass, fritidsjobb och på kvällen alltså (!!!) är det dags för min första löpargrupp!!!! Så taggad! Om du vill vara med så kan du anmäla dig här

Fredag: ska äntligen börja jobba på kontoret, sen fritidsjobb och eventuellt vila från träningen? Eller gymma, jag har inte bestämt mig riktigt än när min vilodag kommer den här veckan.

Lördag och söndag: ska jobba på Actic, sen ska Lakers spela mot Mora på lördagen och jag funderar på en eftermiddag i skogen, och sen lite mysjobb, gymmet såklart, plugg och läsa en bra bok kanske. Så skönt att bara ha helgen utan en större plan ändå.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.