Veckans planering – återhämtning är nyckeln

Att ta hand om sig själv är väl ändå det viktigaste uppdraget man har i livet.

Som jag skrev igår så är jag helt slut efter världens mest intensiva helg, och har haft en otroligt lugn dag för att återhämta hjärnan och kroppen. Full fart från morgon till kväll gör att min lilla hjärna blir väldigt trött. Så den här veckan blir det en väldigt lugn planering:

Måndag: Idag har jag haft ett telefonmöte, jobbat på fritids, haft ett gruppträningspass och sen simmat i tjugo minuter. Sen typ ingenting mer. Eller jo handlade också, men förutom det så har jag bara typ gått ute med Zero, suttit i soffan och pillat i naveln. Det kanske låter som en intensiv dag för någon annan, men för mig var det en väldigt lugn dag, i och med att jag inte öppnade datorn förrens nu på kvällen. Helt ok att få vila hjärnan.

Tisdag: Fortsätter på det lugna spåret, så ett par timmar på fritids, styrketräning och ett planeringsmöte inför en stor gala på hösten. Ska eventuellt redigera en podd också, om det finns tid!

Onsdag: Kodonsdag, fritidsjobb och fota till bloggen tänkte jag nog! Fick höra att det är Vårruset på onsdag så jag och Zero kanske får ta en tur ner på stan och heja på alla grymma personer!

Torsdag: Är sista dagen i månaden, vilket innebär månadsavstämning, sammanfatta maj och skicka ut månadsmailet. Fota lite, dona lite, jobba på fritids och träna såklart. Kanske åka och bada också? Saknar verkligen att bo i Växjö just när det är sånt här väder, spelade knappt någon roll vart man var, max 5 km till närmaste badplats. Här är det typ 2 mil istället…..

Fredag: Ny månad, peppa inför juni och årets bästa månad: min födelsedagsmånad!!!! Äntligen! 😉 Fritidsjobb och styrketräning och kanske lite kompishäng också på kvällen. Eller tumrullningstävling med Henke och Zero. Vem hade vunnit tror ni?

Lördag och söndag: Ska jobba på Actic på både lördag och söndag, och på söndagen planerar jag att släppa nästa avsnitt av Tränarpodden.

Sånt som ska hinnas med:

  • fota nya gifar till bloggen
  • redigera podden dårå
  • spela in träningspass till youtube
  • Blogga om Folksam Ledarcamp 2018, som bilden ovan är ifrån.
  • Marknadsföra nästa veckas roliga event

Blir nog en bra vecka faktiskt. En sån där som jag inte behöver ställa några larm för. #livetsbästa

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.