Veckans planering!

Hej hej hej!

Ny vecka, och en gammal kalender har jag rotat fram! Min företagskalender är uppdelad i kvartal, och idag skulle jag börja ett nytt kvartal, men eftersom det är mitt i december så tänkte jag ”nope” och kör istället på min gamla kalender Drömkalendern, men vet inte om den fortfarande går att köpa, har haft den väldigt länge liksom. Så nu har jag min gamla favorit, och kände nu att jag saknat den, för gillar att ha bara ett uppslag istället för två att alltid hålla reda på. Blir en bra månad planeringsmässigt helt enkelt.

Den här veckan är det MYCKET jobb, och lite tid för mig själv, så ska bara försöka överleva. Har planerat att köra högreps i träningen också, så ja, ska hitta tid att träna någonstans mitt i allt. I helgen är jag dock helt ledig, vilket är skönt.

Måndag: Fritids och kontorstid. Hade egentligen kunnat träna här men kroppen behöver en vilodag, så det har jag idag. Idag jobbar jag med min kickstart 2019-utmaning!

Tisdag: Actic, fritids, ett jättespännande möte (äntligen!!!) och eventuellt träning på kvällen, om jag orkar. Har egentligen yogapass på kvällen också, men beror ju på hur trött jag är i och med att jag börjar så himla tidigt.

Onsdag: Actic, fritids och gymmande, och så tror jag att jag ska på julbord på onsdag kväll! Hur kul? Kommer vara heeeelt slut på torsdag dock, skönhetssömnen ni vet.

Torsdag: Actic, Fritids, danspass, gameday (!!!! Hoppas på vinst, Lakers spelar mot Timrå och vill liksom inte att det… ja, ni vet, vill ha en vinst) och eventuellt gym, om det finns energi för det.

Fredag: Fritids, lugn dag på kontoret och gym på kvällen.

Lördag och söndag: en gammal kompis ska hälsa på, Lakers spelar mot Frölunda och jag ska gå på julmarknad tänkte jag. En ledig helg efter massor med jobb, det kommer sitta väldigt bra. I min julkalender står det även att jag ska ha en utefrukost, alltså i skogen, så jag… funderar på att ta det på lördag om inte det här piss-vädret håller i sig.

Har som sagt massor med jobb den här veckan, och det är ju roliga saker, så om jag låter opeppad är det bara för att jag är otaggad allmänt på livet idag. Men det är bara att jobba ändå.

Här är en gammal bild på en hund som jag saknar enormt, så vet ni vad jag gjorde i förra veckan?

Jag satte upp en nedräkning i min mobil på ett datum i sommar, då jag tänkt köpa mig en egen hund. En som ingen kan ta ifrån mig. En som blir min bästa vän…. 😉 Och det är 205 dagar kvar tills det är dags.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.