Veckans planer med Örebro City Sport Festival, jobb och psykologmöte

Ah men hallå eller!

Känner mig lite konstig, lite udda, lite annorlunda, för vet ni vad? Jag har ju inte haft en dator att skriva på sen förra fredagen. Så länge sen. Känns lite ovant, stavar fel för klickar för snabbt, men kommer snart in i det igen.

Jag har varit i Frankrike, i Taizé och jag har haft semester på riktigt. Tvingande semester där man inte riktigt har tid för det som en borde, utan istället har jag bara fått fokusera på mig själv och mina vänner jag träffade där. Verkligen välbehövligt, då jag behövde fundera över olika saker för att kunna landa i hur jag vill ha hösten.

Det jag kommit fram till är bland annat att jag vill satsa på hockeyn och jobba mer med det. Finns SÅ mycket att göra, så vet inte vart jag ska sluta, men början är åtminstone att läsa en kurs i hockeykunskap på Linnéuniversitetet och sen bli hockeytränare för ett ungdomslag. Vet inte vart jag tar vägen sen, men kommer bli mycket fokus på den sporten framöver. Vad jag mer kommit fram till kommer ni få läsa om i ett senare inlägg!

Veckans planer:

Måndag: Är mest på resande fot, vi kom till Sverige vid 12, nu är jag på tåget till Göteborg och ska sova där en natt, innan jag åker hem imorgon. Ska följa upp förra veckans träningsutmaning i Min tid för träning, försöker sätta en arbetsplan för veckan och bara försöka landa i att vara hemma. Skynda långsamt är mantrat för veckan!

Tisdag: Åka till Örebro och jobba med content, både till mitt egna företag och InoS. Sen hoppas jag på ett riktigt jävla monsterpass på gymmet, vet inte om jag ska köra ben eller överkropp, eller allt i en enda mix, kroppen skriker efter att få träna, har ont överallt.

Onsdag: Först och främst: ska träffa min förhoppningsvis nya psykolog. Dock bara något intromöte, och så kommer jag få (förhoppningsvis) regelbundna tider från november och framåt. Det där mötet har jag kämpat för länge. Sen ska jag ha tre andra möten den dagen och… träna mera.

Torsdag: Första dagen på Örebro City Sport Festival, något som jag är så taggad på! Kommer bli träning och träning och träning och träning. I like.

Fredag: Jobbar på Actic hela dagen! Och eventuellt gymma, beroende på om jag kanske går på SUP-yoga istället 😉

Lördag och söndag: Jobbar på Actic på lördagen och därefter är det mer city sport festival! Ska gå på roller derby och sen är det en konsert på kvällen jag funderar på att gå på! På söndagen blir det typ tvätta/äta och preppa inför att skoljobbet börjar på måndagen.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.