Veckans planer med mängder av utbildning och ett VM-guld förhoppningsvis

Hallå eller! Ny vecka, nya möjligheter.

Måndag: H är och handlar något rött som behövs för att sätta upp hyllor och därefter ska vi äntligen kunna få lite mer ordning på le lägenhet. Därefter fritidsjobb och hålla pass på Actic! Ska köra lite biceps och chinsträning efter passet tror jag! Kanske simma också. Om jag orkar båda dvs.

Tisdag: Fritidsjobb och säga hejdå till Henke och Zero. Zero ska på semester och Henke ska till Sydafrika, på torsdag ska han tävla på VM. I VM. På eller i? Vad säger man ens? Och så ska jag yoga på kvällen.

Onsdag: Guerilla Office på förmiddagen, fritids på eftermiddagen och sen ska jag hålla träningspass för mina kollegor efter vi slutat! Ska förbereda mig inför lördagens power-utbildning också!

Torsdag: Fritidsjobb och tänkte nog svänga förbi LunchIn på torsdagen för att nätverka! Henke tävlar vid 15 någongång, så får streama från jobbet. Och träning på förmiddagen och programmeringsutbildning på kvällen! DET ska bli så roligt!

Fredag: Här ska jag boka in mig på Promotionmorgon, ett stort nätverksevent i Örebro som är en gång i månaden. Förutom det tänkte jag träna, hämta upp Zero från hans semester och sen åka till Linköping för att gå på InoS medlemshelg! Är så laddad för att träffa alla influencervänner igen!

Lördag: äta hotellfrukost <333333333333 och sen stressköra till Örebro för att hinna fram till Acticutbildningen. Tar ändå rätt lång tid att köra mellan Linköping och Örebro OCH det är en jobbig väg att köra om på så bäst för er att ni håller er inne alla traktorer därute.

Söndag: Efter en kul och intensiv vecka så har jag bara en sak planerad på söndag och det är mitt skypemöte med Erika och Anna. Blir en bra vecka det. (och träna såklart)

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.