Veckans planer – i veckan blir jag med hund!

Eller ja, i veckan ska jag passa en hund. Hehe. Sorry about that. Saknar den här hunden så galet galet galet mycket menmen. I veckan ska jag prov-passa en hund, via tjänsten dogbuddy. Har tänkt att köpa mig en egen hund till våren, och en större sort då, så ska använda den appen för att prova att ta hand om större hundar. Hon kommer på onsdag och stannar en vecka ungefär. Ser verkligen fram emot att ha en kompis att gå långa promenader med, har nämligen lite vilovecka i styrketräningen denna veckan.

Måndag: idag sitter jag på kontoret och jobbar med företaget, ska fixa klart en film hade jag tänkt, men har glömt mina hörlurar till datorn, så ska bara försöka lyckas koppla mina trådlösa lurar till datorn. Det brukar ALLTID krångla. Aja. Sen är det fritidsjobb och ikväll är det löpgruppsspring igen! Så taggad!

Tisdag: Actic, lägenhetsvisning (på en gata jag inte vill bo på men lägenheten har balkong, badkar, tvättmaskin och är billigare hyra än den jag har atm, så ska ge den en ärlig chans). Sen fritidsjobb och yoga på kvällen.

Onsdag: Acticjobb, företagsjobb och föreläsning på kvällen! Och därefter ska jag få hundeeeeeeeeeeeeeeeeeen.

Torsdag: Acticjobb, danspass, fritids och hundmys. Haha att man kan få sånt igen. Längtat så mycket efter det.

Fredag: Gym på förmiddagen, fritids på eftermiddagen och hundmys.

Lördag och söndag: Ska jobba lite på Actic, gymma och ska nog ta ett par långpromenader med hunden då såklart. Ta mig ut i skogen. Kanske gå på en mysig middag med några fina vänner. Kanske åka på ett riktigt roligt äventyr. Kanske julpynta lägenheten. Kanske bara vila. Vi får se helt enkelt!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.