Veckans fokus: börja veckan med stretch varje dag

Ah men hallå eller. Veckoplanering på gång.

Veckans fokus: Varje vardag den här veckan kör jag en morgonstretch i min fb-grupp. I like.

Måndag: Idag har jag haft veckomöte med Erika och Anna. Mer terapisamtal än planeringsmöte, men men, sånt är viktigt också. Sen har jag skrivit på bostadskontrakt, kommer alltså flytta in om ungefär en månad! Så galet skönt att det kommer gå så snabbt! Sen hann jag med ett snabbt träningspass och jobbade på skolan. Nu under kvällen har jag coachat några PT-kunder och eventuellt startat igång en företagsidé. Eventuellt. 😉

Tisdag: sjukgymnast först på morgonen, sen blir det samtalens dag. Ska ringa tills telefonen dör. Brukar gå långpromenad under såna samtal (med Zero) så förhoppningsvis kommer han sova gott resten av veckan (alltså för att han blev trött av promenaden). Är konsult för Swiftr och där går telefonen varm. Ska även ringa lite andra samtal. Sen skol-jobb och sen förhoppningsvis yogapass på kvällen. Blir det inte det så är det slutspelshockey så klarar mig. Men behöver den där yogan för måendets skull.

Onsdag: Extra lång arbetsdag på skol-jobbet, men långlunch, så hinner åka och träna. Ligger två gym jag har tillgång till i närheten av mitt jobb så det är himla gött! På kvällen blir det att jobba med företaget.

Torsdag: På morgonen ska jag på en GDPR-lag-frukost. Ny lag om personuppgifter. Hoppas på bra information och bra guidning i hur jag ska tänka i företaget. Viktigt att göra rätt lagmässigt liksom. Skoljobb och sen blir det att hålla träningspass för Örebros Handikappsförening, sånt som jag gör varannan torsdag. Gym såklart därefter. 

Fredag: Har tänkt att jag ska ha två möten med två personer här på förmiddagen, men har precis mailat dem så vet ju inte än om de kan. Det handlar om den där nya företagsidén. 😉 Sen blir det skoljobb och träning på kvällen. 

Lördag: ÄNTLIGEN dags för nytt träningsevent i Vågengallerian! Barnens hinderbana är tillbaka, vi kör på eftermiddagen längst upp i Vågengallerian. Ta med alla barn ni känner. Tips tips.

Söndag: Ska på en kickoff för ett läger jag ska jobba på senare i vår. För två år sen var jag själv deltagare på Folksam ledarcamp. Kul att få vara ledare istället nu! OM jag orkar så tänkte jag träna på kvällen. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.