Veckans bästa: Yoump, hockey och julbord

I måndags hade vi jultröjatema på jobbet, och eftersom jag inte hade en egen så fick jag låna av en kollega.

Veckans outfit: se ovan. Blöta strumpor, mugglarbyxor och utsläppt hår. Händer inte ofta men ibland så.

Veckans roligaste: Yoump. Se film nedan.

Veckans svettigaste: personalträningen i onsdags.

Veckans bästa träningspass: Är nog mitt danspass med seniorerna i torsdags. Det var så himla kul faktiskt.

Veckans bästa: Fick låna den här fina hunden i två dygn. Precis i lagom tid med att jag skulle må som sämst i min menscykel så kom den här hunden hem till mig och var min bästa vän. Vi var ute i kanske 5 timmar igår totalt i skogen och runtom här där jag bor och alltså, fan, hundar hjälper verkligen enormt när åtminstone jag mår dåligt.

Veckans mående: Bra, förutom igår då. Igår såg jag ut som bilden under, men annars har jag mått bra och haft en bra vecka. Det är ändå skönt att jag börjar förstå min psykiska ohälsa och börjar kunna anpassa mig själv efter den. Det hela hör ihop med min menscykel, som jag pratat om tidigare, och det gör att jag kan förbereda mig på det hela. Nu kom det på en helg som tur är, men för framtiden kommer jag kunna sjukskriva mig om det blir illa och sådär. Vet inte än hur jag ska hantera det helt men börjar kunna hantera det. Så. Himla. Skönt.

Veckans skönaste: att vara ute så himla mycket om dagarna. Även om det regnar, eller om det är strålande sol, eller vad det nu än är för väder, så är det ändå helt magiskt att få vara ute så mycket som jag är. Det är ett par timmar varje dag på jobbet och det blev ett gäng timmar igår också. Precis vad jag behöver.

Veckans längtan: efter nästa vecka som kommer vara lugnare än veckan som varit nu.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.