Veckans bästa – studier i höst

Hej mina fina vänner.

Hur har ni det i sommarvärmen? Är det något slags rekord nu? Hörde något om att den här sommaren är värre än sommarn jag föddes, -94? Inte för att jag minns, men stämmer säkert. Kanske därför jag älskar att sola så mycket som jag gör.

Veckans roligaste: fick veta att jag ska plugga hockeykunskap i höst, distans på Linnéuniversitetet. Så spännande!

Veckans jobbigaste: mängder med jobb. Alltså verkligen. Har jobbat så mycket. Är liksom mör och oinspirerad på att göra det jag vill göra. Men men.

Veckans bästa inlägg: skrev ett inlägg om det här med enkel träning.

Veckans bästa beslut: att äntligen ta beslutet att anlita en businesscoach. Faktiskt. Behöver någon som kan hjälpa mig framåt i företaget. Ni som följt med ett tag vet att personen synts här flera gånger. Tanken har gått hos mig länge och jag har försökt hitta en som kan hjälpa mig, men aldrig hittat vad jag söker, men nu, nu tror jag att det kan vara helt rätt.

Veckans bästa: kvällsbad ikväll med Henke och Zero efter träningen idag.

Är extremt omotiverad till något öht idag. Vet ni varför? Det är för att jag jobbar för mycket med det jag inte vill. Det är så lätt att bortprioritera det jag vill göra, mot det som andra vill att jag ska göra; ställa upp och jobba när det är kaos på jobbet. Kort lycka för att jag hjälper till. Men min långa lycka blir bortprioriterad och då blir jag ledsen. Måste bara sluta glömma bort mig själv helt enkelt. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.