Veckans bästa: PB och SM-GULD

Alltså. Vilken hockeyvecka. För två veckor sen skrev jag ”Veckans bästa med PB och SM-final”; idag byttes final ut mot guld. Så mäktigt.

Finns inte många saker jag gillar med min hemstad, men Växjö Lakers gör det nästan så en vill flytta hem igen. Nästan. Är glad att det iaf är SHL-hockey i stan jag bor i nu.

Veckans bästa:

SM-GULD

4-0 i matcher mot Skellefteå i finalserien. Sveriges bästa lag.

Veckans utmaning:

I min kalender får jag fylla i veckans utmaning för varje vecka. Den här veckan var det ”överleva” och typ så har det känts. Har varit en bra vecka egentligen, men ändå många saker att tänka på, som gör den tuff. Men överlevde, är bara några timmar kvar. 😉

Veckans roligaste:

Kan ju inte skriva SM-GULD igen så skriver PB i böj i fredags. Inte gjort PB i böj på flera år så att det blev 80kg är jag hiskeligt nöjd med.

Bästa är att jag vet att det kommer komma mer ju mer jag tränar. Har liksom kommit in i ett nybörjarflow i träningen, kroppen gör neurologiska anpassningar efter min träning. Hade ju tre månader utan sån styrketräning under GMUn så nu är kroppen på g tillbaka. Uppenbarligen bra att träna olika saker i olika perioder.

Veckans styrkeökning: förutom PB i benböj på 1RM så blev det pb på 5RM nyss, på 70kg. Därav att jag vet att 1RM kommer öka, 5an gick ganska lätt ändå. Dog inte. .

Veckans bästa mat: lagade det här receptet i veckan. Nya favvoreceptet. Använder dock solrosfrön istället för valnöt pga har så många såna hemma.

Veckans well done Clara: Kanske att inse min begränsning då som jag gjorde idag.

Veckans boost: Varje gång jag är på skol-jobbet. Vi är bra på att ge varandra beröm och positiv feedback. Känns som jag är världsmästare ibland när jag cyklar hem för vi liksom peppar varandra så mycket. Okej, kanske inte VM, men EM-mästare. 😉

Veckans mående: Det är det här som är så konstigt. Har haft en BRA vecka med mycket positivt och roligt som hänt, så har varit glad, men har haft så många tankar i huvudet så är helt slut och är liksom deppig för det. Oh well, allt kan inte vara bra. Det är okej att va ledsen ibland också. Kanske har något med min menscykel att göra förresten. Låter rimligt. 

Nu ska jag äta upp min glass och sen ska jag sova så jag kan förbereda mig för en lite kortare jobb-vecka, men med utbildningar på slutet! Ska bli skojigt faktiskt. Ni får kika in på le blogo imorgon om ni är sugna på att veta vad det ska bli för något!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.