Veckans bästa med PB och SM-FINAL

Håll i hatten vilken vecka (speciellt slutet)

I måndags skrev jag om planerna för veckan och nu såhär i efterhand känner jag att det blev typ den mest känslosamma veckan på länge.

Veckans bästa:

Vi vann precis semifinalserien mot Malmö Redhawks, och kommer spela SM-final mot antingen Djurgården eller Skellefteå.

Så jävla nöjd med det. Gjorde livet så mycket bättre. Fyra raka vinster.

Veckans utmaning: Att våga åka till barnmorskan och våga ta ut p-staven. Vågade men funderade flera gånger på att sjukanmäla mig haha.

Veckans roligaste: Träningen med jobbet i tisdags morse! Så himla roligt var det!

Veckans styrkeökning: PB i benböj. Tidigare max var 1x75kg, nu är det 2x75kg.

Veckans bästa mat: Igår köpte vi thaimat på ett (för mig) nytt thaihak på väster, ligger rätt nära centralstationen. Var inte jättehungrig men allt slank ner fort som tusan för det var så galet gott.

Veckans well done Clara: Tog tag i förhoppningsvis sista kompletteringen på c-uppsatsen. Var bara små små saker jag skulle fixa nu, och gick så snabbt, så förhoppningsvis kommer jag få ett stort fett G tillbaka på mailen i veckan.

Veckans boost: Har fått Zero att sköta sig så himla bra när vi är ute och går/springer. Idag lyckades vi springa i kanske 35 av 45 minuter ute i skogen. Resterande tid var kissepauser, lukta på olika saker och småbusa med andra hundar. Märks så tydligt att han tycker det är kul också! Jag menar, han behöver ju få springa av sig också.

+ blev utsedd till Månadens Medlem i InoS

Veckans mående: Mest neråt faktiskt. Mycket jobb, mycket stress, många saker att tänka på. Blir stressad av mycket jobb, och p-staven, och flytten nästa vecka och allt sånt. Känslan har varit typ som bilden nedan hela veckan.

 

Sammanfattning av känslan för veckan: Mycket tid har gått till saker jag inte velat, men aja, sånt är väl livet. Nästa vecka kommer bli betydligt bättre, jobbar inte alls lika mycket och har mycket färre jobbiga saker planerade.

Sen att Växjö tog sig ur semin och in i finalserien gör ju att veckan känns som världens bästa vecka ändå <3

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.